Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μιλάτε στο... αυτοκίνητό σας; Μην ανησυχείτε, είναι δείγμα υψηλής ευφυίας!

Δίνετε όνομα στη γάτα σας; Μιλάτε με το σκύλο σας; Βρίζετε το... αυτοκίνητό σας όταν δεν παίρνει μπροστά ένα κρύο πρωινό;

Βάζετε μουσική στα... φυτά σας;

Μην ανησυχείτε, δεν είστε για τα σίδερα. Αντιθέτως, όλες αυτές οι ενέργειες, λένε οι επιστήμονες, δείχνουν ότι έχει υψηλή ευφυία!

Σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σικάγο, ο ανθρωπομορφισμός, δηλαδή, η συνήθεια να δίνουμε ανθρώπινα χαρακτηριστικά σε αντικείμενα ή ζώα είναι μια φυσική τάση της ανώτερης ευφυίας των ανθρώπων στη Γη.

Μάλιστα, οι επιστήμονες επισήμαναν ότι κανένα άλλο έμβιο ον δεν έχει την τάση να δίνει χαρακτηριστικά του σε άλλα όντα ή αντικείμενα.

Προσέθεσαν, δε, ότι η διαδικασία αναγνώρισης της ευφυίας ένος άλλου ανθρώπου είναι παρόμοια με τη διαδικασία αναγνώρισης δυνατοτήτων σε ζώα, σε αντικείμενα ή ακόμα και στον Θεό.

Οπότε, μην ανησυχείτε αν κάνετε διάλογο με το σκύλο σας, είναι φυσικό και φυσιολογικό δείγμα ανώτερης διάνοιας.

Tags
Back to top button