Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μια εταιρεία ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ – Νέα δεδομένα στην αγορά γάλακτος

Νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων δημιουργεί η συνένωση, μετά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, των δυνάμεων της ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα και της ΜΕΒΓΑΛ.


Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού προχώρησε στην έγκριση του κοινού ελέγχου της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ και την Οικογένεια Χατζάκου, επικυρώνοντας ουσιαστικά την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κοινός έλεγχος τίθεται άμεσα σε ισχύ, ενώ με την απόφαση προσδιορίζονται τα πλαίσια, σύμφωνα με τα οποία θα λειτουργούν οι δύο εταιρείες, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και αποδοτική συμφωνία μεταξύ των μερών.

Η υφιστάμενη μετοχική σύνθεση της ΜΕΒΓΑΛ, ΔΕΛΤΑ 43,18% – Οικογένεια Χατζάκου 43,18%, προέκυψε έπειτα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (1/6/16), ενώ παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ έχει πετύχει αναδιάρθρωση του δανεισμού της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα παραπάνω δεδομένα, η εμπειρία της κας Μαίρης Χατζάκου, η οποία συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας που ίδρυσε τη ΜΕΒΓΑΛ, και η περαιτέρω συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ αποτελούν εχέγγυα για την περαιτέρω ανάπτυξη της ΜΕΒΓΑΛ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


«Η ΔΕΛΤΑ και η οικογένεια Χατζάκου προχωρούν έτσι στην εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, προσβλέποντας σε μια νέα προοπτική που θα προκύψει και από τις συνέργειες μεταξύ τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα με σημαντικές επενδύσεις την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική οικονομία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Tags
Back to top button