Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μη συνδυάσετε ποτέ μπέργκερ με αναψυκτικό - Αυτός είναι ο λόγος

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν ενδίδουμε στο αγαπημένο μας junk food, τείνουμε να παραγγέλνουμε και ένα αναψυκτικό. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα κάνουμε τεράστιο λάθος και ο λόγος δεν σχετίζεται με τις θερμίδες!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο BMC Nutrition, το να συνοδεύεις ένα αναψυκτικό με ζάχαρη με το γεύμα σου, οδηγεί σε χαμηλότερη οξείδωση του λίπους, την διαδικασία που διασπά το λίπος στο σώμα. Αυτό το οποίο παρατήρησαν μάλιστα οι ερευνητές ήταν ότι στα γεύματα με περισσότερη πρωτεΐνη είχαμε υψηλότερη μείωση της καύση λίπους σε σύγκριση με εκείνα με λιγότερη πρωτεΐνη.

Οι επιπλέον θερμίδες όχι μόνο δεν βοήθησαν να ικανοποιηθεί η πείνα των συμμετεχόντων, αλλά αντίθετα τούς έκαναν να πεινούν κι άλλο, όπως πολλές φορές γίνεται με τα αναψυκτικά και κυρίως εκείνα που περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά. Η πρόσληψη ικανοποιητικής ποσότητας πρωτεΐνης χωρίς την πρόσληψη ζάχαρης μειώνει την όρεξη, ενώ ο συνδυασμός πρωτεΐνης και ζάχαρης την αυξάνει, μειώνοντας παράλληλα τη διαδικασία καύσης του λίπους. Αυτό ισχύει και για άλλους συνδυασμούς τροφών, όπως αβγά και χυμός πορτοκάλι ή γενικά πρωτεϊνούχες τροφές με σακχαρώδεις.

Tags
Back to top button