Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μ.Γκάγκα: «Οι περισσότερες λοιμώξεις εντοπίζονται στον εργασιακό χώρο αλλά και ενδοοικιακά»

Για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας μίλησε η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείο Σωτηρία και Πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα.

Όπως είπε, «μας αποκαρδιώνει ότι για 3η εβδομάδα είναι αυξημένα τα κρούσματα, έμοιαζαν σταθεροποιημένα την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τελικά ανεβαίνουν όπως και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία που είναι συνεχείς».

Εξήγησε, ότι στο νοσοκομείο παρατηρείται ότι πολλοί άνθρωποι βαραίνουν και βαραίνουν απότομα.

Ενώ, είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες λοιμώξεις εντοπίζονται στον εργασιακό χώρο αλλά και ενδοοικιακά. Απέδωσε στην κόπωση την αύξηση των κρουσμάτων, υπογραμμίζοντας πάντως ότι πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να φοράμε μάσκες ακόμα και με όσους εμπιστευόμαστε γιατί ενδέχεται τελικά να είναι θετικοποιημένοι στον ιό.

Μιλώντας για τα εμβόλια, η κ. Γκάγκα, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι θα εξελιχθεί καλά ο ρυθμός, σε αυτή τη φάση είναι καλός. Σημείωσε ότι δεν είναι δύσκολο να επιτύχουμε επαρκή ανοσία ακόμη και το καλοκαίρι, αρκεί να υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες δόσεις. Επιπλέον, όπως είπε, υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται καθημερινοί εμβολιασμοί καθώς υπάρχουν εμβολιαστικά κέντρα και προσωπικό αρκετό για να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

Tags
Back to top button