Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μετατρέψτε την πατατοσαλάτα σας σε μία πανδαισία γεύσεων

Πλούσια σε υλικά και εξαιρετικά γευστική, ενώ παράλληλα είναι και εξαιρετικά υγιεινή.

Προετοιμασία 15′, Μαγείρεμα 50′,
Υλικά (για 4 άτομα)

500 γρ. φασόλια φρέσκα (ένα ή πολλά είδη)

500 γρ. πατάτες

3 μεγάλες ντομάτες

3 αβγά

1 μάτσο ρόκα

100 γρ. σπανάκι, τα φύλλα

Λαδολέμονο

2 λεμόνια (χυμός) και ξύσμα από ½ λεμόνι

150 ml ελαιόλαδο

1 κ.γλ. μουστάρδα

Διαδικασία
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 30′-40′.

Βράζουμε τα αβγά σε νερό με ξίδι για 9′.

Βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα φασολάκια για 10′ και, στη συνέχεια, τα κρυώνουμε αμέσως.

Πλένουμε καλά το σπανάκι και τη ρόκα.

Λαδολέμονο: Χτυπάμε τον χυμό λεμονιού, με το ξύσμα από μισό λεμόνι, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο.

Σε ένα καυτό τηγάνι γκριλ ψήνουμε τα φασολάκια (αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και λαδώσει) για 3′ από κάθε πλευρά

Σε μια μπασίνα, βάζουμε πρώτα τις πατάτες σε κύβους και μαρινάρουμε με λίγο λαδολέμονο.

Τις σερβίρουμε στην πιατέλα. Στη συνέχεια, μαρινάρουμε και το σπανάκι και τη ρόκα και τα σερβίρουμε πάνω από τις πατάτες.

Μαρινάρουμε ελαφρά τα φασολάκια και τα σερβίρουμε.

Στο τέλος, βάζουμε ελαιόλαδο και αλάτι στις ντομάτες που τις έχουμε κόψει σφήνες και τις προσθέτουμε στην πιατέλα. Τελειώνουμε με τα αβγά που τα έχουμε κόψει στη μέση και τα έχουμε πασπαλίσει με αλάτι και λαδολέμονο.

Ρίχνουμε από πάνω μπόλικο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tags
Back to top button