Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Με ναρκαλιευτές του Στρατού οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη - Βρέθηκε νέο φυσίγγιο

Η ανεύρεση της σορού του σε βάλτο στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, δεν έβαλε τέλος στις έρευνες , καθώς οι αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχει συνεργός του ήδη κατηγορούμενου 50χρονου. 

Νέο φυσίγγιο βρέθηκε σήμερα στην περιοχή των ερευνών. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν αποκλείουν τίποτα, ακόμα και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να τον πέταξε.

Στην περιοχή θα μεταβούν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός.

Το φυσίγγιο που βρέθηκε, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση 

Δε αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Η λήψη γενετικού υλικού θα βοηθήσει την έρευνα και ταυτόχρονα θα ταυτοποιήσει πέραν αμφιβολίας την ταυτότητα της σορού. Οι αρχές πήραν δείγμα από τον κατηγορούμενο για να το συγκρίνουν με το γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος.

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως άφησε τον 31χρονο στον κόμβο των ΤΕΙ, μετά την βόλτα που πήγαν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δικαστικές αρχές έχουν στα χέρια τους αναλυτικά και πλήρως χαρτογραφημένες τις τελευταίες κινήσεις του 50χρονου την ημέρα που είδε τον 31χρονο για τελευταία φορά. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ισχυρισμοί του βασικού κατηγορούμενου καταρρίπτονται. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν απεδείχθη ότι είχε κάνει χρήση ουσιών, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, όπως ο ίδιος, είχε αρχικά υποστηρίξει.

Ο κρεοπώλης, που παραμένει προφυλακιστέος, φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα, χρησιμοποιώντας φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Tags
Back to top button