Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 145 νεκροί και 700 νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Μεξικό

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Μεξικό, καθώς επιβεβαιώθηκαν άλλα 700 και πλέον μέσα σε ένα 24ωρο, με το σύνολό τους να ανέρχεται πλέον σε 9.501, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Ο απολογισμός των θυμάτων της COVID-19 αυξήθηκε κατά 145 σε 24 ώρες και έφθασε τα 857, ανέφεραν τα στελέχη του υπουργείου Υγείας.

Ο υφυπουργός Υγείας Ούγο Λόπες-Γκατέλ έκανε λόγο νωρίτερα χθες για αύξηση του επιπέδου συναγερμού, - καθώς η εξάπλωση του SARS-CoV-2 συνεχίζεται με ολοένα ταχύτερο ρυθμό — για να αποφευχθεί ο κορεσμός των νοσοκομείων.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η πανδημία θα φθάσει στην κορύφωσή της στο Μεξικό περί τη 10η Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Λόπες-Γκατέλ, κρούσματα μόλυνσης έχουν πλέον εντοπιστεί σε όλη τη χώρα.

Η κυβέρνηση του προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έχει αναστείλει όλες τις μη απολύτως απαραίτητες δραστηριότητες ως την 30ή Μαΐου κι έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μείνουν σπίτι, αλλά η καραντίνα δεν είναι υποχρεωτική, τουλάχιστον ακόμη.
 

Tags
Back to top button