Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Μέλη του ΣΕΗ για Μαρκουλάκη: «Δεν θέλαμε να τον προσβάλλουμε»

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών συνεδριάζει σήμερα με αφορμή την ανοικτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

«Διάβασα την ανακοίνωσή σας της 20ής Φεβρουαρίου κι έχω την ανάγκη να σας εκφράσω δημοσίως ότι προσβλήθηκα και λυπήθηκα βαθύτατα. Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανοικτή επιστολή του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Άρης Λάσκος, Γ.Γ. του Σωματείου Ηθοποιών μιλώντας την εκπομπή του Open TV «Ευτυχείτε» δίνει τη δική του απάντηση: «Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα έχουμε διοικητικό συμβούλιο και αναλόγως θα βγει και η απάντησή μας με ανακοίνωσή μας μετά τη διαδικασία της συνεδρίασής μας». Σημείωσε ότι η πρόθεση του Σωματείου δεν ήταν να προσβάλλει τον κ. Μαρκουλάκη.

Ακολούθως, o Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, συνέστησε «ψυχραιμία» στον γνωστό ηθοποιό: «Έχω να συστήσω στον φίλο μου και συνάδελφο μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται 5.000 μέλη του. Αν θεωρεί ο Κωνσταντίνος ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο, θα απαντήσουμε, αλλά συνιστώ ψυχραιμία, δεν υπήρχε καμία πρόθεση» είπε ο Α. Ζαχαρέας.

«Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο» είπε για την επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Tags
Back to top button