Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

McCoin: Αυτό είναι το επετειακό νόμισμα των McDonalds! (φώτο-βίντεο)

Ο κολοσσός των φαστ φουντ, McDonald's​, λανσάροντας το δικό του νόμισμα, στο οποίο έδωσε - φυσικά - το όνομα MacCoin, γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Με αφορμή την 50στη επέτειο τους τα McDonald's δίνουν δώρο σε πελάτες τους σε 50 χώρες, ένα MacCoin με την αγορά ενός μπέργκερ Big Mac.

Οι πελάτες που θα πάρουν στα χέρια τους το χάλκινο νόμισμα θα μπορούν να το ανταλλάξουν με ένα Big Mac. Τα κέρματα βγαίνουν σε πέντε συλλεκτικά σχέδια εμπνευσμένα από τις τελευταίες πέντε δεκαετίες.

«Σε 50 χρόνια το Big Mac ταξίδεψε στον πλανήτη, αλλά κράτησε αυτό που το έκανε διάσημο», δήλωσε εκπρόσωπος των McDonald's, σημειώνοντας πως το μυστικό είναι ότι αυτό παρέμεινε ίδιο σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Ο δείκτης Big Mac δημιουργήθηκε από την οικονομική εφημερίδα το 1986 ώστε να μπορεί να ελέγχει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες παγκοσμίως.

Tags
Back to top button