Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μαύρο παγωτό: Τί είναι και σε τί διαφέρει από τα υπόλοιπα (φωτό, βίντεο)

Από το ζωηρό ροζ της φράουλας, το απαλό πράσινο του φιστικιού και το θελκτικό σοκολατί, στο μαύρο του κάρβουνου. Η νέα τάση στο παγωτό είναι το μαύρο. Μαύρο- κατάμαυρο παγωτό που εκτοπίζει την κλασική βανίλια και τις άλλες γεύσεις, αλλά και τα παραδοσιακά χρώματα και θυμίζει σαν να είναι απο πλαστικό.

Ανάρπαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε χωνάκι είτε σε κυπελλάκι, το μαύρο παγωτό έχει γεύση που ακούει στην ονομασία Black Coconut Ash. 

Κάτι σαν «καμένη» μαύρη καρύδα. Ή καλύτερα στάχτη μαύρης καρύδας.

Προς το παρόν ικανοποιεί τους 'ψαγμένους' ουρανίσκους στο νεοϋορκέζικο παγωτατζίδικο Morgenstern’s. 

Το παγωτό είναι μαύρο σαν πίσσα αλλά δεν περιέχει χρωστικές.

Οφείλει το χρώμα του σε επεξεργασμένα και ‘καρβουνιασμένα’ κομμάτια κελύφους καρύδας.

Κι έχει ανοίξει και διάλογος εάν τελικώς ο «ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας» βοηθά στην αποβολή των τοξινών. 

Απομένουν πολλά να ειπωθούν. Όπως με πόση λαχτάρα μπορεί να απολαύσει κάποιος μια μπάλα παγωτού που θυμίζει μπατ μομπίλ, το οποίο έχει περάσει προηγουμένως από μπλέντερ.

Οι φανατικοί φίλοι του υποστηρίζουν ότι είναι και αγνό και ευχάριστα δροσιστικό και παρά το χρώμα του, δεν σου μαυρίζει την διάθεση.

Tags
Back to top button