Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μας ετοιμάζουν για «lockdown» με το 99% των κρουσμάτων να είναι ασυμπτωματικοί και το 50% να είναι παράνομοι μετανάστες

Ετοιμάζουν για άλλη μια φορά να κλείσουν την χώρα με «lockdown» και σήμερα θα ανακοινώσουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που θα αγγίζει ακόμα και τα πεντακόσια.

Τα κρούσματα βέβαια από μόνα τους δεν σημαίνουν τίποτα καθώς το 99% είναι ασυμπτωματικοί και το 50% είναι παράνομοι μετανάστες

Μόνο στην δομή του Καρά Τεπέ και μετά από πάνω από 7.000 τεστ που έγιναν κατόπιν του εμπρησμού βρέθηκαν 243 νοσούντε παράνομοι μετανάστες από κορωνοϊό!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: 

«Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκια του ΕΟΔΥ επιχειρούν στη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο (ΚΥΤ – Καρά Τεπέ), έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 7.064 ελέγχους γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid test) για ανίχνευση του ιού SARS-CoV2. Έχουν ανευρεθεί 243 νέες μολύνσεις (ποσοστό 3,44 %), εκ των οποίων 128 είναι άνδρες  (52,7%), με μέση ηλικία τα 24 έτη».

Σχεδόν το 50% των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής είναι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

Και στην Αττική ζει το 45% του ελληνικού πληθυσμού και αποτελεί ενδεικτικό «βαρόμετρο» για όλη την χώρα.

Άρα ένα μεγάλο μέρος του υγειονομικού βάρους οφείλεται στους παρανόμως εισερχόμενους στην χώρα οι οποίοι φυσικά βοηθούν και αυτοί με την σειρά τους στην μετάδοση του ιού στους γηγενείς κατοίκους δηλαδή στους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 48,16% των εισαγωγών σε τρια εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων των Αθηνών, έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

Tags
Back to top button