Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μακριά από το φαγητό του αεροπλάνου - Δείτε γιατί

Ο Gordon Ramsay αρνείται πεισματικά να φάει φαγητό εν ώρα πτήσης. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι επειδή έχει δουλέψει και ο ίδιος σε αεροπορική εταιρεία, γνωρίζει πόσο “ταλαιπωρείται” το φαγητό κατά τη διάρκεια των πτήσεων, αλλά και πόση ώρα περνάει από την ώρα της προετοιμασίας μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.

Σύμφωνα με την Daily Mail πάλι, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που θα σας κάνουν να αρνηθείτε το δίσκο με το φαγητό στην επόμενη πτήση, επιλέγοντας την πείνα μέχρι να προσγειωθείτε. Για την ακρίβεια, το φαγητό που σερβίρεται στα αεροπλάνα έχει συχνά απαίσια γεύση ή είναι μισομαγειρεμένο και βρώμικο. Μάλιστα, ούτε οι επιβάτες της πρώτης θέσης μπορούν να τη γλιτώσουν, μιας και το φαγητό τους φτιάχνεται στο ίδιο μέρος με αυτό που σερβίρεται στις οικονομικές θέσεις.

Επιπλέον, τα γεύματα που φυσικά παρασκευάζονται μαζικά -δεν έχουν κουζίνα τα αεροπλάνα, μην το ξεχνάτε-, είναι πιθανόν να μένουν στο ψυγείο για έως και 5 μέρες. Όσο για το σερβίρισμα, η τοποθέτηση των φαγητών και των σερβίτσιων στους δίσκους, γίνεται στο πάτωμα!

Από την “κακομεταχείριση” βέβαια δεν γλιτώνει ούτε ο καφές ή το τσάι, καθώς φτιάχνονται με αμφιβόλου ποιότητας νερό, συνήθως όχι εμφιαλωμένο. Επίσης, ο βρασμός λόγω υψόμετρου γίνεται σε διαφορετική θερμοκρασία, υψηλότερη της κανονικής, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μίγμα που δεν έχει καμία σχέση με τα ροφήματα εδάφους. Στην επόμενη πτήση, λοιπόν ή θα μπείτε χορτάτοι ή θα φροντίσετε να αγοράσετε μερικά snack από τα καταστήματα του αεροδρομίου, για να τσιμπάτε κάτι.

Tags
Back to top button