Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μάικλ Τζόρνταν: Μετά από 12 χρόνια βρέθηκε αγοραστής για την έπαυλή του

Από το 2012 ο Μάικλ Τζόρνταν έψαχνε αγοραστή για τη διάσημη έπαυλή του στο Ιλινόις. Το πιο γνωστό σπίτι που είχε ποτέ του, καθώς το είχε διαμορφώσει πλήρως στα δικά του μέτρα. Με τη διάσημη πόρτα εισόδου στην έκταση, όπου υπάρχει το νούμερο «23» που φυσικά έχει συνδεθεί με τον MJ.

Τελικά, μετά από μεγάλη αναμονή, βρέθηκε αγοραστής και νέος κάτοχος του διασημότερου σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο. Η ταυτότητα του αγοραστή παρέμεινε κρυφή, καθώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά του. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Αρχικά ο Τζόρνταν ζητούσε κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, όμως τελικά το ποσό μειώθηκε σημαντικά. Τα χρήματα που θα πάρει για την υπερπολυτελή κατοικία, είναι 14,8 εκατ. ευρώ.

 

Αφαιρέθηκε το χάλκινο μετάλλιο των ασκήσεων εδάφους από την Αμερικανίδα Τζόρνταν Τσάιλς

Συνολικά πρόκειται για ακίνητο-παλάτι 5.200 τετραγωνικών. Γεμάτο από πολυτελείς χώρους, με ένα διαμορφωμένο γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο γκολφ, 19 μπάνια, πάρκινγκ για τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα. Στην έκταση περιλαμβάνεται και λίμνη που μπορείς να ψαρέψεις.

Ο Τζόρνταν το είχε αποκτήσει το 1991 όταν έπαιζε στους Μπουλς. Το 2012 αποφάσισε να το πωλήσει, ενώ ένα χρόνο μετά έγινε δημοπρασία στην οποία κανείς δεν έφτασε το ποσό των 23 εκατ. ευρώ που ήταν το μίνιμουμ. Έτσι η τιμή διαρκώς μειωνόταν μέχρι που τελικά βρέθηκε αγοραστής.

Tags
Back to top button