Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

M. Τζούφη: «Τιμητική η τοποθέτησή μου από τον πρωθυπουργό»

«Θεωρώ πολύ τιμητική την τοποθέτησή μου από τον πρωθυπουργό, αλλά και την υποστήριξη από τον υπουργό Παιδείας, με τον οποίο είχαμε μία μακρά κοινοβουλευτική συνεργασία» δήλωσε η νέα υφυπουργός Παιδείας, βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, που σηματοδοτεί για το κυβερνητικό έργο ο ανασχηματισμός, η κ. Τζούφη επισήμανε: «Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε, οι ρυθμοί πρέπει να ανεβαίνουν κι αυτό γιατί οι ευθύνες και οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και το στοίχημα είναι πολύ μεγάλο. Βεβαίως ο καθένας μας κρίνεται, όχι γι' αυτά που λέει, αλλά γι' αυτά που μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα, που να έχουν και κοινωνικό αποτύπωμα [...] Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες ή βαθμούς ελευθερίας μετά τον Αύγουστο του 2018 και να μπορέσουμε να ενισχύσουμε πρωταγωνιστικά τον χώρο της Παιδείας».

Η κ. Τζούφη, που εισέρχεται στο κυβερνητικό σχήμα μετά τις περιορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή του, στις οποίες προχώρησε ο πρωθυπουργός, υπενθύμισε ότι της είχε δοθεί ο λόγος της εισηγήτριας σε κρίσιμα νομοσχέδια, που αφορούσαν αλλαγές στον χώρο της Παιδείας και ειδικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος, όπως διευκρίνισε, είναι ένας χώρος, που η ίδια γνωρίζει καλά: «Για πολλά χρόνια μέσα από τη συνδικαλιστική δραστηριότητα με πολλούς άλλους ανθρώπους δώσαμε μάχες για κρίσιμες αλλαγές και τώρα πρέπει εν τοις πράγμασι να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, όλοι μαζί, διότι η προσπάθεια είναι συνολική».

Tags
Back to top button