Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Λονδίνο: Επέστρεψε να πληρώσει το λογαριασμό που άφησε απλήρωτο τη στιγμή της επίθεσης

Η απροκάλυπτη επίθεση με… άρωμα τρομοκρατίας το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο προκάλεσε χάος και στην περιοχή του Μπόροου Μάρκετ όπου έδρασαν οι ισλαμιστές μετά την γέφυρα.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και το Arabica Bar, όπου οι πελάτες αντιλαμβανόμενοι τι συμβαίνει έτρεχαν να κρυφτούν πανικοβλημένοι. 

Ακολούθησε η άφιξη της αστυνομίας και η άμεση απομάκρυνσή τους από το σημείο για την ασφάλειά τους, χωρίς φυσικά κανείς εξ αυτών να μπει στη διαδικασία να πληρώσει τον λογαριασμό του.

Αυτό ένιωσε ότι έπρεπε να διορθώσει ο 33χρονος Ρίτσαρντ Έιντζελ, ο οποίος θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο αντιστέκεται στους τρομοκράτες που προσπαθούν να διαταράξουν και να απειλήσουν την ζωή του.

Ο Έιντζελ επέστρεψε την Κυριακή στο μπαρ και αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για τη βοήθεια που προσέφεραν σε όλους τους πελάτες κατά τη διάρκεια της επίθεσης, πλήρωσε τον λογαριασμό του δίνοντας και φιλοδώρημα.

Tags
Back to top button