Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Λιώνει μια μπανάνα και βάζει 2 «μαγικά συστατικά – Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

O βήχας είναι η ακούσια ή εκούσια πράξη που καθαρίζει τον λαιμό και την αναπνευστική οδό από φλέγμα, ξένα σωματίδια, μικρόβια και υγρά και συνήθως είναι το αποτέλεσμα ιών.


Ο οξύς βήχας μπορεί να προκληθεί από ένα κρύωμα, μία γρίπη, βρογχίτιδα, πνευμονία ή λαρυγγίτιδα. Από την άλλη, ο χρόνιος βήχας μπορεί να προκληθεί από το κάπνισμα, το άσθμα, τη νόσο GERD ή την χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Ωστόσο, κάποια από τα καλύτερα φάρμακα αδυνατούν να ανακουφίσουν από τον έντονο βήχα ή χρειάζονται πολύ χρόνο. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει γρήγορα με τον βήχα:

Συστατικά:
2 ώριμες οργανικές μπανάνες

2 κ.σ ωμό οργανικό μέλι


400ml νερό

Οδηγίες:
Βράστε το νερό, ξεφλουδίστε τις μπανάνες και λιώστε τις σε ένα μεγάλο μπολ με μία ξύλινη κουτάλα. Μετά, ρίξτε από πάνω το νερό και περιμένετε το μείγμα να κρυώσει. Μετά, ρίξτε και το μέλι και ανακατέψτε καλά.

Χρήση: Θα πρέπει να ζεστάνετε το μείγμα λίγο πριν την χρήση.

Να το καταναλώνετε 4 φορές τη μέρα. Εκτός από το να μειώνει το βήχα, αυξάνει και τα επίπεδα σεροτονίνης και θα σας βοηθήσει με την αϋπνία.

Tags
Back to top button