Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΛεΜπρον Τζέιμς: Είναι επίσημο! Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι τελευταίοι του

Ο «King James» επιβεβαίωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 θα είναι οι τελευταίοι της καριέρας του.

Σε δηλώσεις του ο «βασιλιάς» επιβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του συμμετοχή με την Team USA, μολονότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν (το 2028) στο Λος Άντζελες.

Forbes: Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε δισεκατομμυριούχος (βίντεο)

Ο ηγέτης των Λέικερς ανέφερε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τη διοργάνωση του 2028 ότι: «Όχι, δεν θα είμαι εκεί. Θα φύγω από αυτή την πόλη όταν έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λος Άντζελες. Εντάξει, θα ζω εκεί όλο το χρόνο. Δεν θα είμαι στο Λος Άντζελες το '28. Θα φύγω από εκεί».

Να θυμίσουμε ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, του 2008 και του 2021, μετρώντας δύο χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

 

Tags
Back to top button