Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Σοκάρει ο ιατροδικαστής – Σημάδια από πούρο στο σώμα του παιδιού

Ραγδαίες εξελίξεις διαδραματίζονται στην υπόθεση του παιδιού, δύο ετών, που μεταφέρθηκε την Τρίτη τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Λαμίας κακοποιημένο.

Ο 39χρονος πατέρας οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις, μετά από εντολή εισαγγελέα ενώ στη συνέχεια θα παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης που διαρρέουν είναι ανατριχιαστικές, Το μικρό παιδί φέρει εκδορές σε όλο του το σώμα, μώλωπες και καψίματα από πούρο στις πατούσες του. Σημειώνεται ότι ο πατέρας καπνίζει πούρο. Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής κ.Ακριβούση, το παιδί ήταν για πολλή ώρα σε νερό.

Εριστικός με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν ο πατέρας του παιδιού, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Χαλεπλής ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου περιγράφει την διαδικασία που ακολούθησε για την εισαγωγή του παιδιού στα επείγοντα περιστατικά.

Tags
Back to top button