Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λαγός του Ερντογάν ο Ναύαρχος Γιατσί: “Χτυπήστε αν χρειαστεί ελληνικά σκάφη του Λιμενικού η Ζουράφα είναι δική μας”

Δεν θα έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις διότι οι Νεο-Οθωμανοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν έρευνες στο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε σε κίνηση ολόκληρος ο μηχανισμός προπαγάνδας της Τουρκίας, αποτελούμενος και από ειδικούς, απόστρατους Αξιωματικούς, και πολιτικούς, για να κλιμακώσει σταδιακά μετρώντας αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Τούρκος Ναύαρχος Τ. Γιατσί στοχοποίησε την βραχονησίδα Ζουράφα μαζί με το ελληνικό Λιμενικό που την φυλάει όλως τυχαίως  τώρα αυτήν την περίοδο, σύμφωνα με το

Τ.Γιατσί: "Αν ανοίξουν πυρ εναντίον μας ( τουρκικό σκάφος), χτυπήστε το ελληνικό σκάφος”, δήλωσε ο ίδιος.
Ο Τούρκος Ναύαρχος έκανε έκκληση για αντίποινα στο ελληνικό Λιμενικό δηλώνοντας ότι οι Έλληνες χρησιμοποιούν ελεύθερα τα διεθνή ύδατα της Θάλασσας των Νησιών".

Ο απόστρατος Ναύαρχος Γιατσί υπενθύμισε ότι Τούρκοι ψαράδες δέχθηκαν επίθεση ακόμη και στα χωρικά ύδατα του νησιού Ζουράφα που ανήκει στην Τουρκία.

Τέλος τα μετρητά στις συναλλαγές μας - Το πρόστιμο αν πληρώσετε μετρητοίς

Σημειώνοντας ότι το τουρκικό κράτος θα πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό ο ίδιος έκανε σαφή έκκληση για πυρά εναντίον των Ελλήνων Λιμενικών

Ο ιδρυτής του δόγματος της ανύπαρκτης “ Γαλάζιας Πατρίδας”  ζήτησε αντίποινα κατά της ελληνικής παρενόχλησης Τούρκων ψαράδων στη Θάλασσα των Νησιών ( Αιγαίο το λένε Ναύαρχε εδώ και 5000 χρόνια).

Υπενθυμίζοντας ο ίδιος ότι οι Τούρκοι ψαράδες που ψαρεύουν στο νησί Ζουράφα στο βόρειο τμήμα της Ίμβρου παρενοχλήθηκαν από την Ελληνική Ακτοφυλακή πέρυσι, ξαφνικά θυμήθηκε τώρα να πει ότι, “όλοι έχουν δικαίωμα να ψαρεύουν στα διεθνή ύδατα, αλλά η Ελλάδα παρενοχλεί τους ψαράδες μας ακόμη και όταν βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα”.

“Δεν επιτρέπουν στους ψαράδες μας να πάνε στα διεθνή ύδατα. Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες πιάνουν ψάρια εκεί. Δεν υπάρχει κανείς να ελέγχει τους Έλληνες ψαράδες σχετικά με την απαγόρευση του ψαρέματος.

Οι Έλληνες χρησιμοποιούν τα διεθνή ύδατα της Θάλασσας του Αρχιπελάγους ως δική τους λίμνη. Οι πρακτικές του Υπουργείου Γεωργίας μας ανοίγουν τον δρόμο για αυτό.

Το είπα και πέρυσι. Πώς παραδίδεται τα πάντα στην Ελλάδα;

Αυτό είναι εθνικό ζήτημα. Αν κάποιος δεν ψαρεύει σύμφωνα με τα πρότυπά μας, τιμωρήστε τον.

Αλλά στα διεθνή ύδατα, ας κάνει ο άνθρωπος ότι θέλει. Οι Έλληνες το κάνουν, δεν υπάρχει κανείς να ελέγχει τους Έλληνες.

Μπορείτε να επιτρέψετε στην Ελλάδα να το κάνει αυτό;

Όσοι ψαρεύουν αυτή τη στιγμή στα διεθνή νερά του Αιγαίου είναι Έλληνες.

Έχουμε παραδώσει τους έμβιους πόρους μας στην Ελλάδα λόγω των πρακτικών του τουρκικού Υπουργείου Γεωργίας

Λες και η Ελλάδα έχει όντως ανακηρύξει την αποκλειστική της οικονομική ζώνη. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Αυτές οι πρακτικές του Υπουργείου Γεωργίας μας κάνουν να παραδίνουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στη Θάλασσα των Νησιών. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό αμέσως. Δώσαμε τα ψάρια της Γαλάζιας Πατρίδας στην Ελλάδα!

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών βγήκε και είπε «το νησί της Ζουράφας είναι δικό μας». Οι δικοί μας δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε αυτό λέγοντας «Όχι, είναι δικό μας»,ανέφερε ο ίδιος.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ πανηγυρίζει για δήθεν υπερέσοδα αλλά βάζει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα

Τι επιδιώκει η Τουρκία από την Ελλάδα

Οι Τούρκοι θέλουν να βάλουν στην ατζέντα με την χώρα μας  152 νησιά, βραχονησίδες και υφάλους που βρίσκονται στο πεδίο εφαρμογής του σχεδίου EGAYDAAK.

Οι ίδιοι μάλιστα φωνασκούν σε ΜΜΕ ότι “η Δημοκρατία της Τουρκίας έχει de facto νομική κυριαρχία σε αυτά τα νησάκια, νησίδες και  βραχονησίδες”.

Σίγουρα θέλουμε την νομιμότητα και την ασφάλεια γύρω από τα νησιά μας, ειδικά αυτήν την ταραγμένη και επικίνδυνη περίοδο, και αυτό οφείλουν να κάνουν  οι ελληνικές αρχές.

Το τουρκικό ΥΠΑΜ καταγράφει μεθοδικά κάθε ελληνική στρατιωτική εκδήλωση σε Αιγαίο και νησιά, με απώτερο σκοπό να τις ρίξει στο τραπέζι για να πιέσει για το φανταστικό” σχέδιο της αποστρατικοποίησης των νησιών μας.

Η Τουρκία επιδιώκει, και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, να τοποθετήσει το ζήτημα της αποστρατικοποιήσεως των ελληνικών νήσων και μικρονήσων στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών ζητημάτων.

Tags
Back to top button