Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ξέσπασμα Ιταλίδας για κορωνοϊό: «Όλοι πεθαίνουν σαν σκυλιά - Άντε στο διάολο» (βίντεο)

Ξέσπασε μια Ιταλίδα από το Μπέργκαμο, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της από τον κορωνοϊό, το βίντεο που δημοσίευσε έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

«Δεν είναι δίκαιο που ο πατέρας μου πέθανε έτσι. Όλοι πεθαίνουν σαν τα σκυλιά, σαν τα γουρούνια. Ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι λένε πως ήταν ηλικιωμένοι, ήταν άρρωστοι: ήταν ο πατέρας μου, δεν ήταν μεγάλος και δεν ήταν άρρωστος. Άντε στο διάολο», είπε η Ρομπέρτα Ζανινόνι, κόρης του Τζιουζέπε, που πέθανε από κορωνοϊό.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το ιταλικό πρακτορείο Ειδήσεων, η νεαρή γυναίκα ξεσπά και μιλά για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η περιοχή Μπεργκάμο, που έχει πληγεί θανάσιμα από τον κορωνοϊό. «Στην Βαλ Σεριάνα τώρα ακούγονται μόνο οι σειρήνες των ασθενοφόρων και των καμπανών που θρηνούν. Ίσως οι άνθρωποι που δεν ζουν εδώ να μην το συνειδητοποιούν, αλλά στην κοιλάδα μας πεθαίνουμε σαν να είμαστε σε πόλεμο».

«Πρέπει να περιμένουμε 3 εβδομάδες για την κηδεία του πατέρα μου»

Και συνεχίζει: «Στέλνω πάνω από 10 συλλυπητήρια την ημέρα σε φίλους και γνωστούς στο Facebook, και οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να συγκεντρώνουν τα φέρετρα στις εκκλησίες λες και τα πτώματα είναι αριθμοί. Για τον μπαμπά μου πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 3 εβδομάδες για την κηδεία του».

Τέλος, σε μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του, λέει: «Στην αρχή αστειευόμουν , έκανα ειρωνικές αναρτήσεις. Μην κάνετε το δικό μου λάθος. Μείνετε σπίτι ακόμη κι αν είστε νέοι άνθρωποι. Προστατέψτε τους αγαπημένους σας από τον κορωνοϊό».

Tags
Back to top button