Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ξένα ΜΜΕ: Ρωσικό βομβαρδιστικό Su-34 καταρρίφθηκε από ουκρανικό F-16 50 χλμ από την πρώτη γραμμή (Βίντεο)

Ένα από τα βομβαρδιστικά  αεροσκάφη της Μόσχας τύπου Su-34 , αναφέρεται ότι  καταρρίφθηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις, σύμφωνα με στρατιωτικό μπλόγκερ που συνδέεται με τη ρωσική αεροπορία, αναφέρει το

Ο Euan MacDonald, ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος, και τοπικός ραδιοφωνικός ανταποκριτής του BBC, έγραψε στο Twitter: «Εξαιρετικά νέα αν αληθεύουν—το ουκρανικό F-16 καταρρίπτει το ρωσικό Su-34 που έριχνε βόμβες ολίσθησης».

Την είδηση μεταδίδουν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ  του κόσμου,,

Ένας άλλος Ρώσος μπλόγκερ έγραψε ότι ένα αεροσκάφος Sukhoi Su-34 καταρρίφθηκε από ένα F-16 που προμήθευσε η Δύση.

Ιατρική επιτυχία-Ρωσικό εμβόλιο κατά του μελανώματος στο δέρμα καταστέλλει την ανάπτυξη όγκου;

Καμία αναφορά δεν έχει επιβεβαιωθεί και το Newsweek επικοινώνησε με τα υπουργεία Άμυνας της Ρωσίας και της Ουκρανίας για σχόλια σχετικά με τους μη επαληθευμένους ισχυρισμούς που έχουν πυροδοτήσει πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κανάλι Telegram Fighterbomber δημοσίευσε το Σάββατο ένα μήνυμα που έμοιαζε με φόρο τιμής σε ένα χαμένο βομβαρδιστικό αεροσκάφος Su-34.

Tέλος οι κάρτες! Έρχεται αναγνώριση προσώπου και σάρωση παλάμης για τις συναλλαγές μας

Δίπλα σε μια εικόνα του ρωσικού υπερηχητικού μαχητικού βομβαρδιστικού μεσαίου βεληνεκούς, το οποίο υπήρξε βασικός πυλώνας των αεροπορικών προσπαθειών της Ρωσίας στον πόλεμο, ανέφερε, «η γη είναι ο ουρανός, αδέρφια».

Το ρωσικό κανάλι Telegram VDV for Honesty and Justice μοιράστηκε τη δημοσίευση προσθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

"Επείγων!!! Το Su-34 μας καταρρίφθηκε. Το πλήρωμα σκοτώθηκε", ανέφερε, προσθέτοντας ότι το αεροσκάφος "προφανώς καταρρίφθηκε από ένα F-16”.  

Ανέφερε επίσης ότι το ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε κατά  "περίπου 50 χλμ. (30 μίλια) από την πρώτη γραμμή", χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το από πού πήρε τις πληροφορίες.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό και επίσημη ανακοίνωση από την Μόσχα.

 

 

 

Tags
Back to top button