Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 30χρονος κωφάλαλος που είχε χαθεί στη θάλασσα

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού ενός νεαρού άνδρα, που είχε χαθεί στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, πολύ κοντά στο σημείο, από όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του με σκάφη του Λιμενικού Σώματος και τη συμμετοχή ρυμουλκού αλλά και ιδιωτών συνεχίστηκαν από τη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνταν και πεζές περιπολίες στην ακτή. Δυστυχώς, όμως, οι λιμενικοί εντόπισαν νεκρό τον κολυμβητή ο οποίος παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, αλλοδαπό, ο οποίος ήταν κωφάλαλος.

Ο άτυχος άνδρας λόγω της θαλασσοταραχής ξέφυγε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη, που κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες να τον τραβήξει στην ακτή, μόλις έγινε αντιληπτό ότι κινδύνευε.

Tags
Back to top button