Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Ανέβασε το ψάρι που έπιασε στο facebook και το πλήρωσε ακριβά (εικόνα)

Θέμα συζήτησης στην Κω και όχι μόνο, η υπόθεση με πρωταγωνιστή νεαρό ψαροντουφεκά. Ο ίδιος ανέβασε το τρόπαιό του, στο facebook…

Για απολογία και επιβολή προστίμου κλήθηκε ψαροντουφεκάς στην Κω από το κεντρικό λιμεναρχείο του νησιού, έπειτα από καταγγελία. Η ρίνα, είδος ψαριού με την ονομασία Rhinobatos cemiculus (Σαλάχι καρχαρίας) ανήκει στα προστατευμένα είδη και έχει απαγορευτεί το ψάρεμά τους. Ο ψαροντουφεκάς ανέβασε στη σελίδα του στο facebook μία ρίνα, χτυπημένη με ψαροτούφεκο. Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας »Aρχιπέλαγος» είδε τη δημοσίευση και κατήγγειλε το γεγονός στο κεντρικό Λιμεναρχείο του νησιού.

Το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθούν βαρύτατες διοικητικές κυρώσεις (τσουχτερό πρόστιμο), μιας και επρόκειτο για σπάνιο και προστατευόμενο είδος. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η αλίευσή του έγινε τέλη Απριλίου και όχι Μάιο που ισχύει η γενική απαγόρευση. »Είναι η πρώτη φορά που πέφτει στην αντίληψή μας επιβολή πρόστιμου που προκύπτει από φωτογραφία στο facebook» ανεφέρουν στην ανακοίνωση τους οι τοπικές λιμενικές αρχές:

«Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση ενημέρωσή μας, με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, σε περίπτωση διαπίστωσης μη τήρησης των κείμενων διατάξεων, ώστε να εντοπισθούν οι παραβάτες και να κινηθεί η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων, οι οποίες είναι βαρύτατες.»

Πηγή: boatfishing.gr, aegeannews.gr

Tags
Back to top button