Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός - Τσακρής: Τα δημοτικά σχολεία το θεωρώ δύσκολο να ανοίξουν

Τα παιδιά πολλές φόρες είναι ασυμπτωματικοί φορείς του ιού μπορεί να μεταδώσουν τον ιό για πολλές εβδομάδες, δήλωσε ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Τσακρής

«Σιγά-σιγά θα ανοίξουν τα λύκεια και τα γυμνάσια, αλλά για τα δημοτικά το βλέπω πολύ δύσκολο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Τσακρής.

Αύριο Πέμπτη, δήλωσε ο κ. Τσακρής θα δοθούν οι πιο ολοκληρωμένες εισηγήσεις, αλλά τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. 

«Σιγά-σιγά θα ανοίξουν τα λύκεια και τα γυμνάσια, αλλά για τα δημοτικά το βλέπω πολύ δύσκολο να ανοίξουν... Τα παιδιά (στα δημοτικά σχολεία) είναι δύσκολο να πάρουν τα μέτρα προστασίας, κι από τα δεδομένα που έχουμε βλέπουμε ότι τα παιδιά πολλές φόρες είναι ασυμπτωματικοί φορείς του ιού μπορεί να μεταδώσουν τον ιό για πολλές εβδομάδες και συμμετέχουν σημαντικά στην εξάπλωση του ιού. Ειδικά για τα δημοτικά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο» δήλωσε.

Tags
Back to top button