Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός - Δερμιτζάκης: Ο ιός θα παραμείνει - Πρώτα η εύρεση φαρμάκων

«Ο ιός αυτός ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον μερικά χρόνια και μέχρι να βρεθούν φάρμακα και εμβόλια θα πρέπει ο κόσμος να αρχίσει να προσαρμόζεται σε είδη συμπεριφοράς τα οποία θα μας επιτρέψουν να βγούμε από τα μέτρα», υπογράμμισε ο καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για τον κορονοϊό.

Μιλώντας για την κατάσταση στην Ελβετία, ο κ. Δερμιτζάκης ανέφερε πως στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα στη χώρα, αλλά τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται τάση βελτίωσης. «Τώρα τελευταία έχει αρχίσει να παρουσιάζει μια κάμψη αλλά σίγουρα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα», σημείωσε ο καθηγητής.

Σχετικά με τις έρευνες και τις δοκιμές για εμβόλιο και φάρμακο έναντι του ιού, τόνισε ότι η Ελβετία ακολουθεί τα παγκόσμια πρωτόκολλα και όλα είναι υπό δοκιμή.
Πιθανό είναι να βρεθεί πρώτα ένα κοκτέιλ φαρμάκων και το εμβόλιο θα ακολουθήσει από το 2021 και μετά,

 

Tags
Back to top button