Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρινθος: Εσβησε η φωτιά στο εργοτάξιο του δήμου Βέλου-Βόχας (Βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κορινθία, του δήμου Βέλου - Βόχας.Για να σβήσει η πυρκαγιά στο εργοτάξιο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

 


Στο συμβάν βρίσκονται και περιπολικά της αστυνομίας, σύμφωνα με το τοπικό μέσο korinthostv. 

 

Κατά τα τοπικά μέσα, όπως καταγγέλεται, ένας εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στους πλαστικούς κάδους και αμέσως επεκτάθηκε ανεξέλεγκτα στον χώρο.

Η φωτιά μετά από προσπάθεια τέθηκε υπό έλεγχο,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπουτσιούκος δήλωσε σχετικά:

«Είναι αλητεία και αθλιότητα. Τα άρρωστα μυαλά που σκέφτηκαν και εκτέλεσαν αυτή την τραγική πράξη, θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Τίποτα δεν θα μας πτοήσει. Η υπηρεσία καθαριότητας, αύριο το πρωί, θα είναι στους δρόμους, πιο αποφασισμένη από ποτέ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Η δημοτική αρχή Μανάβη δεν τρομοκρατείται, ας το καταλάβουν μία για πάντα».

Tags
Back to top button