Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κολομβία: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Αραούκα -Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Αραούκα της δυτικής Κολομβίας.

Οι αρχές θεωρούν πως πίσω από την επίθεση κρύβονται πρώην αντάρτες της FARC.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «τρομοκρατική επίθεση» πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο αυτοκίνητο «κοντά στις εγκαταστάσεις του Γεωργικού Ινστιτούτου της Κολομβίας». Εκτιμάται πως υπεύθυνη για την επίθεση είναι η οργάνωση «Δομή 11» που φέρεται να αποτελείται από πρώην μέλη των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC)

Tags
Back to top button