Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κλάιβ Ντιξ: Δεν θα κυκλοφορεί ο ιός έως τον Αύγουστο

Ο νέος κορωνοϊός δεν θα κυκλοφορεί πλέον στη Βρετανία έως τον Αύγουστο, δήλωσε χθες στην Daily Telegraph ο απερχόμενος πρόεδρος της κυβερνητικής ειδικής ομάδας για τα εμβόλια, Κλάιβ Ντιξ.

«Κάποια στιγμή τον Αύγουστο, δεν θα υπάρχει πλέον κυκλοφορία του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Ντιξ, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι το πρόγραμμα ενισχυτικού εμβολιασμού ενδέχεται να μετατεθεί για τις αρχές του 2022.

Η κυβέρνηση εξετάζει ποια εμβόλια κατά της Covid-19 θα προσφέρουν τον καλύτερο ενισχυτικό εμβολιασμό ευάλωτων ατόμων αργότερα φέτος.

Ο Ντιξ είπε στην Telegraph ότι αναμένει ότι όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση μέχρι τα τέλη Ιουλίου, οπότε «θα έχουμε πιθανώς προστατεύσει τον πληθυσμό από όλες τις παραλλαγές που είναι γνωστές».

Αγγλία: Εν αναμονή ένταξης στην «πράσινη» ταξιδιωτική λίστα η χώρα μας



Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει χορηγήσει πάνω από 51 εκατομμύρια εμβόλια και είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο με την ταχύτερη εκστρατεία εμβολιασμού έχοντας χορηγήσει τουλάχιστον μία δόση σε πάνω από το ήμισυ του ενήλικου πληθυσμού της χώρας.

Χθες η αρμόδια για τα εμβόλια επιτροπή της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι άτομα κάτω των 40 ετών θα πρέπει να λαμβάνουν εναλλακτικό εμβόλιο σε αυτό της AstraZeneca όπου αυτό είναι εφικτό, λόγω μικρού κινδύνου για την σπάνια εμφάνιση θρομβοεμβολικών επεισοδίων.

Η Μεικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) ανέφερε στην γνωμοδότησή της ότι η σύσταση συνδέεται με τα χαμηλά επίπεδα μετάδοσης της επιδημίας της Covid-19 στην Βρετανία και με την διαθεσιμότητα των εναλλακτικών εμβολίων των Pfizer/BioNTech και Moderna.

Ο Ντιξ, ο οποίος διορίστηκε προσωρινός πρόεδρος της ειδικής ομάδας τον Δεκέμβριο, παραιτήθηκε από το πόστο του την περασμένη εβδομάδα

Tags
Back to top button