
Ένα βίντεο που ανέβασε το κανάλι στο YouTube «Temponaut Timelapse» δείχνει τι θα συμβεί στο κέτσαπ αν μείνει εκτός ψυγείου για τρείς εβδομάδες.
Σε αντίθεση με άλλα τρόφιμα που παρουσιάζονται στο κανάλι, το κέτσαπ δεν σαπίζει καθώς περιέχει στη σύστασή του σειρά φυσικών συντηρητικών, όπως είναι το ξύδι, η ζάχαρη και το αλάτι.
Αυτά τα συστατικά, μαζί με τυχόν άλλα χημικά συντηρητικά, εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων που προκαλούν την έναρξη της σήψης.
Δείτε το βίντεο: