Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία. Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα, καθώς παρευρέθηκαν το πρωί, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στην εκκλησία Crathie Kirk, στο Balmoral.

Η μητέρα τριών παιδιών έδειχνε καλά στην υγεία της. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται δημόσια μετά την αποκάλυψη των καλών ειδήσεων ότι η χημειοθεραπεία της έχει τελειώσει. Η παρουσία της σηματοδοτεί την αρχή της επιστροφής της πριγκίπισσας στην εργασία και τις υποχρεώσεις της τους επόμενους μήνες. 

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της καπέλα, με το οποίο την έχουμε δει στο παρελθόν σε εκκλησιαστικές λειτουργίες, μεταξύ άλλων και την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου, ενώ ο Ουίλιαμ βρισκόταν στη θέση του οδηγού και επιδείκνυε περήφανα το μούσι, που έχει τρελάνει τους βασιλικούς θαυμαστές τους τελευταίους μήνες. 

Βρετανία: Οι χημειοθεραπείες τελείωσαν, τώρα στόχος είναι να παραμείνω χωρίς καρκίνο, αναφέρει η Κέιτ Μίντλετον (Βίντεο)

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για εκείνους που είναι πιο κοντά σου. Με ταπεινότητα σε φέρνει επίσης πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδυναμίες σου με τρόπο που δεν είχες φανταστεί πριν και με αυτό (φέρνει) μια νέα οπτική στα πάντα», είχε πει, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία. 

«Αυτή τη φορά πάνω απ' όλα υπενθύμισε στον Ουίλιαμ και σε μένα να αναλογιζόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένα. Απλά να αγαπάμε και να μας αγαπούν». Μετά από φήμες για την υγεία της, η Κέιτ Μίντλετον είχε ανακοινώσει με βίντεο στα τέλη Μαρτίου ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο. 

 

Tags
Back to top button