Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κεφαλλονιά: Τουρίστρια πέθανε από τσίμπημα σφήκας

Τραγική κατάληξη είχαν οι καλοκαιρινές διακοπές στην Κεφαλονιά για μια Βουλγάρα τουρίστρια, η οποία δέχθηκε την επίθεση σφήκας στο Μύρτο και υπέστη τόσο ισχυρό αλλεργικό σοκ, ώστε έχασε σχεδόν ακαριαία τη ζωή της μπροστά στα μάτια του έντρομου συζύγου της!

Η άτυχη γυναίκα μόλις πρόλαβε να φωνάξει όταν δέχτηκε το δηλητηριώδες τσίμπημα του εντόμου. Ο σύζυγός της έτρεξε στην καντίνα της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια, όμως σύμφωνα με το ekefalonia.gr αντίδοτο δεν υπήρχε κι έτσι η Βουλγάρα μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας της Σάμης. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά καθώς διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Tags
Back to top button