Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε μπάνιο

Οι περισσότεροι συνηθίζουν να κάνουν ένα μπάνιο τη μέρα, είτε νωρίς το πρωί, είτε το βράδυ για να χαλαρώσουν.

Έτσι, θεωρούμε ότι το καλύτερο είναι να κάνουμε μπάνιο κάθε μέρα. Αμερικανοί ερευνητές αποκαλύπτουν ότι κάνουμε λάθος. Όπως εξηγούν, το να κάνεις μπάνιο σε καθημερινή βάση (ειδικότερα με πολύ ζεστό ή καυτό νερό) μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην επιδερμίδα μας.

Ο ίδιοι τονίζουν ότι το καθημερινό μπάνιο κάνει την επιδερμίδα πιο ξηρή, ευαίσθητη και απομακρύνει από το δέρμα όχι μόνο τη βρωμιά αλλά και κάποια καλά βακτήρια που συγκρατούν την ελαστικότητα και βοηθούν στην ανάπλαση του.

Κάθε πότε τελικά πρέπει να κάνουμε μπάνιο; Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι ιδανικά το μπάνιο πρέπει να γίνεται ανά 2-3 ημέρες. Αν είσαι βέβαια μανιακή με την καθαριότητα της επιδερμίδας σου, μπορείς σε καθημερινή βάση να πλένεις το σώμα σου με μια υγρή πετσέτα και σαπούνι για να αφαιρείς τις κακές οσμές και τα βακτήρια, από τα σημεία που συσσωρεύονται.

 

 

 

 

Tags
Back to top button