Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη: Συνελήφθη "εισπράκτορας" συμμορίας χάρη σε μια ηλικιωμένη

Η ψύχραιμη και έξυπνη αντίδραση μιας ηλικιωμένης στην Κατερίνη, βοήθησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να φτάσουν στην σύλληψη ενός αλλοδαπού «εισπράκτορα» μιας σπείρας, που είχε επιχειρήσει να την εξαπατήσει με το κλασικό πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος της κόρης της, το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η ηλικιωμένη δεν τα έχασε όταν ένας μέλος της σπείρας της τηλεφώνησε παριστάνοντας τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί και έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε μιλήσει λίγα λεπτά πριν μαζί της. Έτσι, προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει 2.950 ευρώ και να «συμπληρώσει» την υποτιθέμενη αξία του χειρουργείου με κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία θα παρέδιδε σε συνεργό του κυκλώματος, αλλά ταυτόχρονα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Με τον τρόπο αυτό, οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον «εισπράκτορα» την στιγμή που πήγε να παραλάβει τα χρήματα και τα κοσμήματα, του πέρασαν χειροπέδες και στην κατοχή του βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζονται οι επαφές του.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για εγκληματική οργάνωση και απάτες, με την έρευνα των αστυνομικών να συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των αγνώστων ακόμη συνεργών του, αλλά και για την εξιχνίαση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Tags
Back to top button