Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Καλά νέα για τους «καλοφαγάδες»: Να μην πετάμε την πέτσα από το κοτόπουλο συμβουλεύουν οι ειδικοί

Οι επαγγελματίες υγείας συμβουλεύουν να μην πετάμε την πέτσα από το κοτόπουλο μας.


Οι επαγγελματίες υγείας συμβουλεύουν να μην πετάμε την πέτσα από το κοτόπουλο μας. Τώρα, μπορούμε να την απολαύσουμε χωρίς ενοχές!

Η πέτσα του κοτόπουλου δεν είναι μόνο «λίπος» άλλα κάνει καλό στην καρδιά, όπως αναφέρει το site Fanpage

Το λίπος για πολλούς είναι απαγορευτικό. Η ιδανικότερη περίπτωση είναι να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα τρανς λιπαρά, συνήθως από τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία συμβάλουν στην υψηλή αρτηριακή πίεση και στη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

Ωστόσο, τα μονοακόρεστα λίπη όπως εκείνα που βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια και το αβοκάντο μας κάνουν καλό λόγω των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του εγκεφάλου. Τα ακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι τα λίπη που βρίσκονται στην πέτσα του κοτόπουλου, περιέχουν ωμέγα-6 λιπαρά οξέα τα οποία είναι επίσης ευεργετικά.


Αφαιρώντας της πέτσα αφαιρείτε και θερμίδες!

Αν μετράτε τις θερμίδες σας, την οποία πρακτική δεν συστήνουμε γιατί θα πρέπει να τρώτε καλά για να πετύχετε ένα συγκεκριμένο στόχο γυμναστικής, η αφαίρεση της πέτσας απ’ το κοτόπουλο αφαιρεί μόνο πενήντα θερμίδες στα 340 γραμμάρια στήθους κοτόπουλου, όπως αναφέρει το diaforetiko.

Οι θερμίδες δεν είναι εχθρός σας. Ο μεταβολισμός του σώματός σας δεν εξαρτάται από το ποσό των θερμίδων που καταναλώνετε, αλλά η ποιότητα και ο ρυθμός των δραστηριοτήτων που συνδυάζετε με αυτές κάνουν τη διαφορά.
Η πέτσα του κοτόπουλου μπορεί να προσφέρει τη γεύση που χρειάζεστε χωρίς τίποτα επιπλέον!

Όταν το κοτόπουλο μαγειρεύεται με την πέτσα του γίνεται πιο ζουμερό.

Τρώγοντας τη νόστιμη, καρυκευμένη πέτσα θα σας αποτρέψει από την προσθήκη υπερβολικής ποσότητας αλατιού και θα σας κάνει να αποφύγετε τις σάλτσες που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε συνθετικά σάκχαρα.

http://www.medicalland.gr/

Tags
Back to top button