Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Κ. Χατζής: «Το έκτο μου παιδί πήρε όλη τη γυφτιά»

Για την οικογένειά του μίλησε σε συνέντευξή του ο Κώστας Χατζής.

Ο Κώστας Χατζής εξομολογήθηκε για πολλά στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Ο σπουδαίος μας δημιουργός μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει, ενώ μίλησε με χιούμορ και τρυφερότητα για τα παιδιά του.

«Έχω 6 παιδιά και το έκτο μου παιδί πήρε όλη τη γυφτιά. Όλα είναι γυφτάκια αλλά το τελευταίο είναι περισσότερο. Είναι 15 ετών και όταν περπατάει νομίζεις ότι χορεύει. Έχει ταλέντο στο τραγούδι και τη μουσική», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χατζής.

Tags
Back to top button