Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κ. Φαρσαλινός: Τελικά το σχέδιο είναι η «φυσαρμόνικα» με τα Lockdown

O ερευνητής στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, μιλώντας σήμερα στον 98.4 αφού έδωσε την οπτική του γιατί πλέον στις ΜΕΘ, έχουμε αύξηση των θανάτων αναλύοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το ποιοι καταλήγουν σε συντριπτικό ποσοστό να οδηγούνται δυστυχώς σε αυτές, σημείωσε με έμφαση ότι την ίδια ώρα ότι κανείς δεν λαμβάνει υπόψη του τις αρνητικές παραμέτρους  που σωρευτικά δημιουργούν τα lockdown  και τι θα σημάνει αυτό σε άλλες πτυχές της υγείας των πολιτών ή και σε άλλα νοσήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε , ώρες μετά την ανακοίνωση του lockdown τριών εβδομάδων άρχισαν οι διαρροές και τα νέα όρια που τίθενται αλλά εκ των υστέρων για την άρση του, φανερώνοντας ότι τελικά σχέδιο υπάρχει κι είναι αλλεπάλληλα lockdown , με μικρά διαλείμματα , τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, κοινώς  η μόνη πολιτική και επιστημονική αντιμετώπιση , είναι η λειτουργία ενός συστήματος αλά «φυσαρμόνικα» με lockdown, χωρίς να είναι όμως κανείς σίγουρος και τι θα συμβεί μετά τον Μάρτιο.

Ο κ. Φαρσαλινός, μίλησε και για τις πιθανότητες εισόδου και στην Ελλάδα του ιού μεταλλαγμένου πλέον, με πιθανότερο αν συμβαίνει όπως είπε να έχει το αρνητικό της ακόμη ευκολότερης διασποράς του, αλλά ενδεχομένως αν θέλει να «επιβιώσει» να είναι λιγότερο θανατηφόρος.

 

Tags
Back to top button