Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ISW : Xιλιάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες εκπαιδεύονται στη Ρωσία με αποστολή τα πεδία μαχών στην Ουκρανία

Στρατιώτες από της Βόρειας Κορέας πολεμούν ήδη στην Ουκρανία, ενώ αρκετές χιλιάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες εκπαιδεύονται στη Ρωσία και, πιθανότατα, στο μέλλον ενδέχεται να μεταφερθούν στην πρώτη γραμμή, αναφέρει το , επιβεβαιώνοντας

Ένας εκπρόσωπος των ουκρανικών στρατιωτικών πληροφοριών είπε ότι μεμονωμένοι Βορειοκορεάτες αξιωματικοί παρακολουθούν τα ρωσικά στρατεύματα και μελετούν το πεδίο μάχης στην κατεχόμενη από την Ρωσία Ουκρανία, αλλά η Ουκρανία δεν έχει δει ακόμη ολόκληρες μονάδες της Βόρειας Κορέας να επιχειρούν στην Ουκρανία.

«Ο Ουκρανός αξιωματούχος πρόσθεσε ότι «αρκετές χιλιάδες» βορειοκορεάτες πεζικάριοι εκπαιδεύονται στο ρωσικό έδαφος, και ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση θα μπορούσε να τους μεταφέρει στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία πριν από το τέλος του 2024.

Η Ρωσία «επιφυλάσσεται» για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Ουκρανίας», γράφει το ISW. Σημειώνεται ότι ο στρατός της Βόρειας Κορέας πιθανότατα επιχειρεί στην περιοχή του Ντονιέτσκ.

Ο Κασελάκης αποκλείστηκε από τις εκλογές του κόμματος με 138 ψήφους

Ειδικοί αμυντικοί αναλυτές υπενθυμίζουν επίσης ότι ως αποτέλεσμα πρόσφατης πυραυλικής επίθεσης κοντά στο  Ντονιέτσκ, σκοτώθηκαν αρκετοί Βορειοκορεάτες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί.

«Η έκταση της βορειοκορεατικής δύναμης που θα μπορούσε να αναπτύξει η Ρωσία στην πρώτη γραμμή ή με την οποία θα μπορούσε να απελευθερώσει τις ρωσικές δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων είναι ασαφής, αλλά αυτά τα σενάρια θα μπορούσαν επίσης να συμβάλουν στις προσπάθειες της Ρωσίας να δεσμεύσει πρόσθετες δυνάμεις σε επιθετικές επιχειρήσεις προτεραιότητας στην Ουκρανία, και να παρατείνει την κορύφωση της ρωσικής επιθετικής επιχείρησης, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει το ινστιτούτο του πολέμου ISW.

Οι αναλυτές σημειώνουν επίσης ότι η ανάπτυξη βορειοκορεατικών στρατευμάτων από τη Ρωσία θα μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για τη χρήση τους στην Ουκρανία, ανάλογα με την ποιότητα, τη δομή, την ανάπτυξη και τη διαλειτουργικότητα των βορειοκορεατικών στρατευμάτων.

Ιατρική επιτυχία-Ρωσικό εμβόλιο κατά του μελανώματος στο δέρμα καταστέλλει την ανάπτυξη όγκου;

Μιλάμε για σκληροτράχηλους κομάντος των Βορειοκορεατικών Ενόπλων Δυνάμεων, που θα έχουν αποκλειστικό στόχο τους μισθοφόρους και τις επίλεκτες δυνάμεις των Ουκρανών.  

Οι Βορειοκορεάτες είναι οι πιο σκληροτράχηλοι πολεμιστές στον κόσμο

Μην ξεχνάμε ότι η Βόρεια Κορέα έχει έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς στον κόσμο, και η επίλεκτη δύναμη της  είναι περίπου 100 χιλιάδες άτομα, δημιουργώντας μια “δεξαμενή” από την οποία οι Ρώσοι θα μπορούσαν να αντλήσουν δυνάμεις κατά των Ουκρανών, στην σχεδιαζόμενη χερσαία επίθεση που ετοιμάζουν σύμφωνα με πολλές πηγές εντός Ρωσίας.

Tέλος οι κάρτες! Έρχεται αναγνώριση προσώπου και σάρωση παλάμης για τις συναλλαγές μας

Σχεδόν σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία υπάρχει μια εντατικοποίηση των εχθροπραξιών.
Η πίεση στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αυξάνεται συστηματικά προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν εδώ και μήνες χωρίς οι Ουκρανοί να δύνανται να τους σταματήσουν, ειδικά στο Ντονιέτσκ.

Tags
Back to top button