Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη σφυροκόπησαν τον Λίβανο - Κατέστρεψαν περίπου 1.000 εκτοξευτές ρουκετών της Χεζμπολάχ

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη σφυροκόπησαν τις τελευταίες ώρες θέσεις της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, καταστρέφοντας εκατοντάδες εκτοξευτές ρουκετών που ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση κατά του Ισραήλ, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Ξεκίνησε ο 3ος Ισραηλο-Λιβανέζικος Πόλεμος; Η Ιερουσαλήμ εξαπέλυσε τον μαζικότερο βομβαρδισμό κατά της Χεζμπολάχ από το 2006

Σε ένα από τα σφοδρότερα κύματα αεροπορικών επιδρομών από τις αρχές Οκτωβρίου – όπως ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης – ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν περισσότερα από 100 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης ρουκετών, τα οποία αποτελούνταν από περίπου 1.000 σωλήνες με βλήματα που θα χρησιμοποιούνταν σε επικείμενη επίθεση της Χεζμπολάχ.

 


«Οι IDF θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους με στόχο να υποβαθμίσουν τις δυνατότητες και τις υποδομές της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, προκειμένου να υπερασπιστούν το κράτος του Ισραήλ», υπογραμμίζεται στη ανακοίνωση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

Στρατιώτες σπρώχνουν από ταράτσα κτιρίου έναν άνδρα στη Δυτική Όχθη - Τουλάχιστον 6 Παλαιστίνοι νεκροί σε ισραηλινή επιχείρηση 

Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν σήμερα σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στην πόλη Καμπάτια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανέφερε ο κυβερνήτης της Τζενίν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται στρατιώτες να σπρώχνουν από την ταράτσα ενός κτιρίου έναν άνθρωπο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τον είχαν εκτελέσει νωρίτερα και στην συνέχεια πέταξαν τη σορό του από την ταράτσα του σπιτιού του.

Σε άλλο βίντεο δημοσιογράφοι έχουν καλυφθεί σε ταράτσα σπιτιού την ώρα που οι ισραηλινές δυνάμεις ανοίγουν πυρ.
 

Τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, συμπλήρωσε ο Καμπάλ Αμπού Αλ Ραμπ, ο οποίος κατήγγειλε πως οι ισραηλινές δυνάμεις κατέστρεψαν υποδομές κατά την αποχώρησή τους από την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη επιχείρηση από την πλευρά των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF).

Ο ισραηλινός στρατός έχει εντείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μετά την ευρεία κλίμακας επίθεσή του στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία ακολούθησε το μακελειό που προκάλεσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Με συντριπτική απάντηση απειλεί η Τεχεράνη το Ισραήλ

Το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με «μια συντριπτική απάντηση από τον άξονα της αντίστασης» δήλωσε σήμερα ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν Χοσεΐν Σαλαμί στον ηγέτη της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης, μετά τις επιθέσεις σε συσκευές επικοινωνίας της σιιτικής - συμμάχου του Ιράν - οργάνωσης του Λιβάνου.

«Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες είναι αναμφίβολα το αποτέλεσμα της απελπισίας του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ) και διαδοχικών αποτυχιών. Αυτό σύντομα θα αντιμετωπιστεί με μια συντριπτική απάντηση από τον άξονα της αντίστασης και θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής αυτού του αιμοδιψούς και εγκληματικού καθεστώτος» τόνισε ο Σαλαμί στο μήνυμά του προς τον Νασράλα.

Tags
Back to top button