Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ινδία: Καταβροχθίζει φίδι για να "θωρακιστεί" από τον κορονοϊό

Στην Ινδία η πανδημία συνεχίζει να μαίνεται και οι κάτοικοι της αχανούς χώρας καταφεύγουν σε κάθε λογής γιατροσόφια για να θωρακιστούν απέναντι στον κορονοϊό.

Σε ένα πρόσφατο παράδειγμα τέτοιας εναλλακτικής θεραπεία για τον κορονοϊό, ένας άντρας βιντεοσκοπήθηκε να καταβροχθίζει ένα φίδι στο χωριό Περουμαλπάτι της Ινδίας, για να διώξει τον κορονοϊό.

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media κι έγινε αμέσως viral κάνοντας πολύ κόσμο να χάσει τον ύπνο του, δείχνει τον άντρα από την Ινδία να καταβροχθίζει το φίδι.

Αφού πρώτα το έπιασε και το σκότωσε σε ένα χωράφι, ο Ινδός αρχίζει να απολαμβάνει την παράξενη λιχουδιά.

Ο άντρας, ενώ δαγκώνει το φίδι, ακούγεται να λέει πως το ερπετό είναι καλό για να κρατάει μακριά τον κορονοϊό.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου και πολύ σύντομα συγκέντρωσε εκατ. views.

Τα παράξενα του ίντερνετ: Έγινε viral κάνοντας... απολύτως τίποτα!

Σύντομα, το βίντεο έφτασε και στις αρχές, με τον άντρα τελικά να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται με πρόστιμο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Από την πλευρά τους οι δασικές υπηρεσίες της Ινδίας ανέφεραν ότι η κατανάλωση φιδιών είναι εντελώς βλαβερή για την υγεία και στα σίγουρα δεν προστατεύει από τον κορονοϊό.

Πέρα από το ότι αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη πράξη, τα ερπετά περιέχουν παθογόνα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διάφορες επικίνδυνες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ινδία ανακοινώνει καθημερινά περίπου 300 χιλ. κρούσματα κορονοϊού και χιλιάδες νεκρούς, με το σύστημα υγείας σε πολλές περιοχές να βρίσκεται υπό καθεστώς κατάρρευσης.

Αναζητώντας τον τρόπο να θωρακιστούν απέναντι στην πανδημία, χιλιάδες άνθρωποι καταφεύγουν σε εναλλακτικές θεραπείες.

Ούρα και κόπρανα αγελάδας και άλλα τουλάχιστον αμφιλεγόμενα φάρμακα της παραδοσιακής ιατρικής ρίχνονται στη μάχη κατά της θανατηφόρου πανδημίας, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή ο αριθμός των νεκρών στη χώρα κάνουν τις αρχές να καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, μιας και τα κρεματόρια δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα χιλιάδες θύματα καθημερινά.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags
Back to top button