Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είδε μια φάλαινα μπλεγμένη στα δίχτυα και πήδηξε 12 μέτρα για να τη σώσει – Η συνέχεια; Δείτε το βίντεο!

Αυτός ο γενναίος ναύτης πήδηξε από φορτηγό πλοίο για να σώσει μια φάλαινα που είχε κολλήσει σε δίχτυ. Στο παρακάτω βίντεο, οι ναύτες του Cheikh El Mokrani κάνουν νοήματα ανάμεσα τους καθώς το ζώο σφαδάζει στο νερό.

Μετά από μια στιγμή σκέψης, ένας άντρας πέφτει από το κατάστρωμα ύψους 12 μέτρων και προσγειώνεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το τεράστιο θηλαστικό.

Κολυμπά προς την φάλαινα και σπρώχνει την μύτη της μακριά από το δίχτυ. Σύντομα τον ακολουθεί ένας ακόμη άντρας και ελευθερώνουν το θηλαστικό. Ακούγονται χαρούμενες κραυγές από το κατάστρωμα καθώς η φάλαινα κολυμπά ελεύθερη στον ωκεανό. Πολλοί χρήστες του YouTube έγραψαν επαινετικά σχόλια για την γενναιότητα των ναυτών κάτω από το βίντεο:

«Ήταν απίθανο το βίντεο, είναι καλό να βλέπεις ανθρώπους που νοιάζονται και είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν την ζωή τους για να σώσουν τον πλανήτη», έγραψε ο Tom Scott. «Φανταστική ανθρωπιστική πράξη καλοσύνης, τους χειροκροτώ», είπε ο John S.

Tags
Back to top button