Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Δεκάδες ολοκαίνουργιες Chevrolet Corvette περιμένουν να γίνουν παλιοσίδερα!

Πριν από λίγο καιρό, ένας πολύ ισχυρός ανεμοστρόβιλος χτύπησε το εργοστάσιο της Chevrolet στο Bowling Green του Kentucky. Η μονάδα είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των C8 Corvette και ως αποτέλεσμα πάνω από 120 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα καταστράφηκαν. 

Φωτογραφίες και video που διέρρευσαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν τις κατεστραμμένες ολοκαίνουργιες Corvette να περιμένουν να πάνε για scrap, δημιουργώντας ένα θλιβερό θέαμα.

Είναι πολύ πιθανόν ο αριθμός των Corvette που είτε καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον ανεμοστρόβιλο, είτε θα καταστραφούν από την General Μοtors, εξαιτίας του ότι έχουν υποστεί ζημιές που δεν τις επιτρέπουν να τις πουλήσει, να ξεπεράσει κατά πολύ τα 120 αυτοκίνητα.

Αυτοκίνητο: Ποιοι θα οδηγούν απο φέτος με ένα μεγάλο «Σ»;

Το προσωπικό του εργοστασίου βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου των αυτοκινήτων που έχουν απομείνει με σκοπό να προωθήσουν όσα την «γλύτωσαν» στις αντιπροσωπίες.

Όσον αφορά τους αγοραστές που ανέμεναν την παράδοση του κεντρομήχανου σπόρτσκαρ που καταστράφηκε, καλούνται από τον κατασκευαστή να πραγματοποιήσουν εκ νέου την παραγγελία τους.

Το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου ήταν τόσο ισχυρό ώστε να αναγκάσει το εργοστάσιο να διακόψει την παραγωγή του. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της μονάδας παραγωγής του Bowling Green δήλωσε στο CorvetteBlogger «εξαιτίας του ανεμοστρόβιλου ξέσπασε φωτιά που προκάλεσε ζημιές στην γραμμή παραγωγής, στην οροφή και στην είσοδο των εργαζομένων». Τέλος, πρόσθεσε πως η παραγωγή βρίσκεται σε παύση μέχρι οι βλάβες να επισκευαστούν.

Φωτογραφίες και video που διέρρευσαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν τις κατεστραμμένες ολοκαίνουργιες Corvette να περιμένουν να πάνε για scrap, δημιουργώντας ένα θλιβερό θέαμα.

Tags
Back to top button