Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ηνίοχος 2021»: Κάλυψε όλο το FIR Αθηνών μέχρι και την Μεγίστη – Ισραήλ: «Δοκιμάσαμε όλα τα πιθανά σενάρια»

ΥΠΕΘΑ, Κύρια θέματα • 22/04/2021 - 9:31
«Ηνίοχος 2021»: Κάλυψε όλο το FIR Αθηνών μέχρι και την Μεγίστη - Ισραήλ: «Δοκιμάσαμε όλα τα πιθανά σενάρια»

Πολλαπλά μηνύματα προς την Άγκυρα που έχει τεθεί στο περιθώριο από την Δύση

Αρθρογράφος: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Όλο το FIR Αθηνών κάλυψε η πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2021» φτάνοντας και στην εσχατιά του ελληνικού κράτους που είναι το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης και το άκρο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Το μήνυμα στην Άγκυρα ήταν σαφές καθώς οι ξένες δυνάμεις που συμμετείχαν στην άσκηση δηλώνουν «περήφανες που λάβαμε μέρος στην άσκηση που έλαβε χώρα στην Ελλάδα».

Συμμετείχαν οι Αεροπορίες του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ισπανίας, της Γαλλίας, του Καναδά, της Κύπρου και φυσικά η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

«εξασκώντας όλα τα προκλητικά σενάρια».

Με δεδομένο ότι επίκειται μια μεγάλη τουρκο-αμερικανική κρίση εντός των επόμενων ημερών αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Τ.Μπάιντεν ετοιμάζεται να αναγνωρίσει επισήμως την Γενοκτονία των Αρμενίων αλλά και την οριστική αποπομπή των Τούρκων από το πρόγραμμα των F-35, τα μηνύματα της άσκησης «Ηνίοχος 2021» αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Σημειώνεται ότι ήδη οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν να επισκεφτούν την Τουρκία.

Το πέταγμα των ελληνικών μαχητικών στην Μεγίστη ξεκαθάρισε στην Άγκυρα η ελληνική υφαλοκρηπίδα θα προστατευτεί με κάθε τρόπο και μέσον.

Tags
Back to top button