Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ηλεία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κοινότητες του δήμου Πύργου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν, με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, κοινότητες του δήμου Πύργου, «για την αντιμετώπιση», όπως ανακοινώθηκε , «της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης που διαμορφώθηκε, εξαιτίας της συνεχιζόμενης εκδήλωσης πυρκαγιών τις δυο τελευταίες μέρες».

Σύμφωνα με τον δήμο Πύργου, «είχε προηγηθεί, ως έναρξη της διαδικασίας, κατεπείγον αίτημα που είχε κατατεθεί προς τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και ακολούθησε η σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Προσπάθεια να σωθεί το χωριό Μουριά

Την ίδια ώρα, μεγάλο αγώνα δίνουν οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην περιοχή της Μουριάς, όπου φαίνεται πως με την συνδρομή ενός ελικοπτέρου έχουν καταφέρει να ελέγξουν την πυρκαγιά που καίει στην πάνω πλευρά του χωριού. 

Σύμφωνα με το ilialive ωστόσο, επιμένουν οι αναζωπυρώσεις στην περιοχή…

Tags
Back to top button