Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η τραγωδία στο Μάτι και η σημασία του προσανατολισμού - Παρουσίαση εξοπλισμού πλοήγησης (βίντεο)

Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε λόγω της ασφαλής και αστικής ζωής που ζούμε αλλά ο  προσανατολισμός είναι από τα βασικά στοιχεία ​της επιβίωσης του ανθρώπου.

Αυτό αποδείχθηκε και από την τραγωδία στο Μάτι όπου δυστυχώς δεκάδες συνάνθρωποι μας λόγω της έλλειψης προσανατολισμού που προκλήθηκε από τον πανικό της πυρκαγιάς καθώς και την κακή γνώση της περιοχής, αποκλείστηκαν με αποτέλεσμα να τους προλάβουν οι φλόγες.

Όσοι περνάνε μεγάλο μέρος της ζωής τους στην ύπαιθρο όπως οι κυνηγοί και οι πεζοπόροι γνωρίζουν  ότι ο σωστός προσανατολισμός είναι πολλές φορές θέμα ζωής και θανάτου αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο να βρεθεί από κάποιον που δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις ή τα κατάλληλα εργαλεία, όπως αυτά που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.. 

Δείτε στο βίντεο:

 

 

Tags
Back to top button