Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική πίτσα μαργαρίτα

Όποιος πει πως δεν αγαπάει την πίτσα θα είναι ψέμα.

Προετοιμασία 5′ Ψήσιμο 6′ – 8′
Υλικά (για 1 πίτσα)
1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα
120 γρ. ντομάτες βιολογικές, ξεφλουδισμένες ή ολόκληρες αποφλοιωμένες ντομάτες σε κονσέρβα, στραγγισμένες
150 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα αγελάδος, σε φέτες ή χοντροτριμμένη (την έχουμε στραγγίξει καλά)
50 γρ. παρμεζάνα Ρετζιάνο, τριμμένη, κατά προτίμηση 24μηνης ωρίμασης
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκος βασιλικός, 3 – 4 φύλλα

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες ψησίματος στη συσκευασία της ζύμης. Λιώνουμε με τα χέρια μας, σε ένα μπολ, τις ντομάτες ώστε να γίνουν σαν πολτός και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Σουρώνουμε να φύγουν τα πολλά υγρά και απλώνουμε ομοιόμορφα τον πολτό πάνω στο ζυμάρι. Από πάνω βάζουμε τη μοτσαρέλα και το τριμμένο τυρί. Βάζουμε την πίτσα στον φούρνο για 6 – 8 λεπτά. Μόλις τη βγάλουμε από τον φούρνο, περιχύνουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο. Βάζουμε από πάνω μερικά ωμά φύλλα βασιλικού.

Tags
Back to top button