Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Λευκή ταραμοσαλάτα για την Καθαρά Δευτέρα

Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας στρώνεται από νωρίς, σήμερα, και η ταραμοσαλάτα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Υλικά

120 γραμμ. λευκός ταραμάς
180 γραμμ. ψωμί
1 μικρό κρεμμύδι χοντροκομμένο
5 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
130 ml ελαιόλαδο

Διαδικασία

Σε ένα μπολ βάζετε το ψωμί με νερό, ώστε να καλυφτεί, και το αφήνετε να μουσκέψει καλά. Πριν το χρησιμοποιήσετε, το στραγγίζετε καλά για να φύγουν τα νερά.


Σε ένα μίξερ προσθέτετε το κρεμμύδι και το χτυπάτε για να γίνει πολτός. Αν χρειαστεί, με ένα κουτάλι σπρώχνετε τυχόν άκοπο κρεμμύδι ξανά προς τις λεπίδες και ξαναχτυπάτε. Προσθέτετε τον ταραμά και χτυπάτε καλά να ανακατευτεί και να γίνει ομοιογενές. Βάζετε το 1/3 από το ψωμί και χτυπάτε. Ρίχνετε το 1/3 του λαδιού και συνεχίζετε το χτύπημα.

Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσουν το ψωμί και το λάδι. Ρίχνετε το μισό χυμό λεμονιού, χτυπάτε να ανακατευτεί καλά. Τέλος, προσθέτετε και το υπόλοιπο λεμόνι, χτυπάτε καλά και σερβίρετε.

Tags
Back to top button