Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Φουσίλι με μοσχάρι

Μία εναλλακτική συνταγή για το μεσημεριανό ή βραδινό τραπέζι.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχάρι ελιά, κομμένο σε μικρά κομμάτια

300 γρ. μακαρόνια φουσίλι

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες

130 γρ. πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους

2 κ.γ. worcester sauce

5 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

300 γρ. μαύρα φασόλια

170 ml. ζωμό βοδινού

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε μία μεγάλη βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε μέσα ελαιόλαδο και την αφήνουμε να κάψει.

Ρίχνουμε μέσα το μοσχάρι σε δόσεις και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει καλό χρώμα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμη. Έπειτα ρίχνουμε τη Worcester sauce, τα μαύρα φασόλια, το ζωμό, τη ντομάτα κονκασέ, το αλάτι, το πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά περίπου.

Μόλις δέσει η σάλτσα, αδειάζουμε μέσα τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά ακόμη.

Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό.

Tags
Back to top button