Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Βίδες Con Pollo – Τολμάτε να τις δοκιμάσετε;

Εύκολο, γρήγορο και εξαιρετικά γευστικό το πιάτο της ημέρας!

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. Βίδες

7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Στήθη κοτόπουλου,κομμένα σε κύβους

1 Κόκκινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

1 Πράσινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

1 Κόκκινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

Μισό κρεμμύδι,ψιλοκομμένο

100 γρ. Μανιτάρια,λευκά,κομμένα στα τέσσερα

½ κ.γ. Κάρυ

200 ml.Κρέμα γάλακτος,πλήρης

250 Παρμεζάνα,τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2 Μόλις βράσουν,τα σουρώνουμε,τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερο,πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη.

3 Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια το κοτόπουλο.Δίνουμε καλό χρώμα από όλες τις πλευρές.Μόλις ετοιμαστεί το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

4 Στο ίδιο τηγάνι,ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.Έπειτα ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια,το κρεμμύδι,το σκόρδο και το κάρυ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά ακόμα.

5 Προσθέτουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και στη συνέχεια την κρέμα γάλακτος.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου.

6 Αφού έχει μαγειρευτεί το κοτόπουλο και έχει δέσει η σάλτσα,αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.Ρίχνουμε μέσα τις βίδες,την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.

7 Σερβίρουμε κατευθείαν σε πιάτα.

Tags
Back to top button