Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η συγκινητική φωτογραφία της κόρης του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δ. Χούπη για τη χθεσινή γιορτή του πατέρα

Με μια συγκινητική φωτογραφία του Στρατηγού Χούπη, τίμησε τη χθεσινή γιορτή του πατέρα, με ανάρτησή της στα social media, η διακεκριμένη Ειδική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc, Κλειώ Δ. Χούπη.

Στρατηγός Φράγκος: "Αυτά θα έλεγα στον Μητσοτάκη..."

Η γιορτή του πατέρα είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τo σημαντική ρόλο που παίζουν οι γονείς και ιδιαίτερα ο πατέρας στις ζωές μας. Είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την εκτίμησή μας, την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας προς αυτούς που μας έχουν υποστηρίξει και καθοδηγήσει. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τη συμβολή τους στην οικογένεια και στην κοινότητα. Οι πατεράδες αξίζουν να τιμούνται και να γιορτάζονται για την προσφορά τους και την αγάπη που μας δείχνουν.

Μια φωτογραφία με έναν πατέρα που κρατάει την κόρη του συμβολίζει τη σχέση αγάπης, προστασίας και στήριξης μεταξύ του γονιού και της κόρης του. Αντιπροσωπεύει την έννοια της πατρότητας, την ευθύνη και τη φροντίδα που ένας πατέρας αισθάνεται για το παιδί του. Επίσης, απεικονίζει την αγάπη και τη σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ ενός πατέρα και της κόρης του.

Τελικά, η φωτογραφία αυτή μπορεί να αναδείξει την ομορφιά και τη σημασία των οικογενειακών δεσμών της οικογένειας του Στρατηγού Χούπη.

Tags
Back to top button