Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η Ρωσία συμφώνησε να παραχθούν άλλες 200 εκατ. δόσεις του εμβολίου «Sputnik-V» στην Ινδία

Σε συμφωνία με την ινδική φαρμακευτική εταιρεία Virchow Biotech για την παραγωγή στην Ινδία 200 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Sputnik V κατά της covid-19 κατέληξε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

«Η μεταφορά τεχνολογίας αναμένεται να ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και θα ακολουθήσει η εμπορική παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το RDIF, το οποίο χρηματοδοτεί εν μέρει την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου και διαπραγματεύεται συμφωνίες για την παραγωγή του εκτός Ρωσίας.

Η συμφωνία αυτή ακολούθησε μια άλλη που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την ινδική φαρμακευτική εταιρεία Stelis, η οποία πρόκειται να παράξει 200 εκατομμύρια δόσεις.

Το RDIF συμφώνησε τον Νοέμβριο με την ινδική εταιρεία Hetero για την παραγωγή περισσότερων από 100 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου αυτού ετησίως.

«Οι συνεργασίες για τα εμβόλια είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεραστεί η πανδημία. Ο κόσμος εξακολουθεί να δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού και βλέπουμε ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Sputnik V», σχολίασε ο Κιρίλ Ντμίτριεφ, επικεφαλής του RDIF

Το ρωσικό εμβόλιο κατά της covid-19, το οποίο έχει λάβει άδεια χρήσης σε περίπου 50 χώρες, δεν έχει εγκριθεί στην Ινδία, όπου συνεχίζονται οι κλινικές δοκιμές. Όμως η Μόσχα προσπαθεί να διαφοροποιήσει τις πηγές παραγωγής του εμβολίου της, καθώς οι δικές της ικανότητες είναι περιορισμένες και η παγκόσμια ζήτηση μεγάλη.

Tags
Back to top button